כותרת אתר

עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

סדנאות בישול בזום עם עז תלם

חברות וחברים יקרים

שמח לעדכן שהתחלתי להעביר סדנאות בישול בזום! שעורי בישול בהם נכין יחד אוכל ביתי הכי טעים ומיוחד שיש, כל מפגש מוקדש למנה או נושא אחר.

מאוד נרגש מהאפשרות לבשל אתכם בלייב, להדריך אתכם שלב אחרי שלב עד לתוצאה הכי טובה שיש. לפני כמה שנים כשרק חשבתי על הרעיון הזה כולם אמרו לי שאני משוגע, ועכשיו, כולם מבינים שאין גבול לאפשרויות שאפשר ללמוד ולידע שאפשר להשיג במפגשים שמתקיימים דרך הזום – בנוחות של הבית שלכם.

סדנאות בישול בזום עם עז תלם
סדנאות בישול בזום עם עז תלם

איך זה עובד? 

  • נרשמים לסדנה דרך עמוד הרישום באפליקציית היי אקספרט (לפני הרישום צריך להירשם לאתר)
  • לאחר שנרשמים מקבלים למייל רשימת מצרכים שצריך לקנות לפי המנות שנכין בסדנה, קישורים למתכונים הרלוונטיים וכן רשימת הכנות קלה שצריך לבצע לפני שהסדנה תתחיל (שכולנו נעבוד באותו קצב).
  • חצי שעה לפני תחילת האירוע תקבלו למייל קישור לזום, אליו תוכלו להתחבר, ושם אחכה לכם כדי שנבשל יחד את המנות אליהן הסדנה מוקדשת.
  • במהלך הסדנאות אני עונה על כל השאלות שלכם (בצ'אט) ודרך המסכים אני רואה מה אתם עושים ויכול לסייע ולהכווין.
  • מחיר לסדנה: מפורט בפרטים של כל אירוע, משך כל הסדנאות עד שעתיים.
  • מקבלים הקלטה? כן! הקלטה תישלח למשתתפים בתום האירוע, כדי שתוכלו להכין שוב את המנות שבישלנו בזמנכם החופשי.

האם אתה מעביר סדנאות לחברות/ארגונים/קבוצות פרטיות?

וודאי! מוזמנים לכתוב לי דרך צור הקשר

>> לדף יצירת קשר

ואני או מישהו מהצוות נחזור אליכם עם פרטים נוספים

מענה לשאלות נוספות בהמשך הכתבה 😉

מה לומדים החודש? אפריל 2021

פאד תאי
פאד תאי ביתי נהדרררר. צילום: עז תלם

סדנת מוקפצים בבית כמו של המסעדות (פאד תאי, המלזית)

מתי: 22.4 יום חמישי שעה 19:00

רוצים לדעת איך להכין מוקפצים כמו של המסעדות? בסדנה שמוקדשת כולה לאומנות ההקפצה נלמד את הסודות והטכניקה, ונכין 2 סוגי מוקפצים שווים עם נודלס וגם סלט מפתיע עם מלכת הירקות.

והשוס: אתם בוחרים איזה מוקפצים הם יהיו – על בסיס טופו, עוף או בכלל בשר. המתכונים שנכין מתאימים להכל.

נכין: פאד תאי תאילנדי קלאסי עם אטריות אורז ואת המלזית – אטריות ביצים וירקות ברוטב קרם קוקוס ירוק ומיוחד. בנוסף נתקתק גם סלט כרובית תאילנדי מפתיע וכיפי.

משך הסדנה: עד שעתיים

מחיר: 150 ש"ח. מספר המשתתפים מצומצם כדי שאוכל לתת מענה והתייחסות לכל השאלות.

 

קובה אהובתי. צילום: אסף אמברם

סדנת קובות כמו של סבתא חנה

מתי: יום שישי 23.04.21 שעה 10:00

הצטרפו למאות שכבר לקחו חלק בסדנת הדגל שלי, בה נכין שלב אחרי שלב קובות במילוי בשר של סבתא חנה במעטפת סולת נוחה מאוד לעבודה, וגם שני סוגי רטבים: רוטב סלק קלאסי ורוטב ת'ומייה (שום ונענע סודי של עיראקים). בשרי, ניתן להכין במילוי טבעוני.

משך הסדנה: עד שעתיים

מחיר: 150 ש"ח. מספר המשתתפים מצומצם כדי שאוכל לתת מענה והתייחסות לכל השאלות.

 

פייסטה מקסיקנית! ערב מקסיקני מושלם בבית

מתי: יום חמישי 29.4 שעה 19:00

ויוה מקסיקו! נכין יחד פייסטה מקסיקנית טעימה בבית, עם תבשיל צ'ילי קון קרנה מנצח (שאפשר להכין עם או בלי בשר) ועוד 4 סלסות שוות (סלסת עגבניות טרייה, סלסה ירוקה, גוואקמולה וסלסת עגבניות צלויות).

משך הסדנה: עד שעתיים

מחיר: 150 ש"ח. מספר המשתתפים מצומצם כדי שאוכל לתת מענה והתייחסות לכל השאלות.

 

סיור מודרך במטבח שלי (סדנה למתחילים)

מתי: יום שישי 30.04.21 שעה 10:00

לא פעם ולא פעמיים ביקשתם לדעת איך אני מארגן את המטבח שלי, מבחינת כלים, ציוד ומזווה.

בסדנה הפעם לא נבשל, אלא רק נלמד – אילו כלי עבודה הכי חשובים? כמה סירים ומחבתות באמת צריך? איך להשחיז סכינים בלי לקנות ציוד מיוחד? אילו דגנים וקטניות יש לי תמיד במזווה ועוד. במהלך ההרצאה אני אענה לכל השאלות שלכם ככה שאתם תרגישו הכי נוח במטבח הביתי שלכם

משך הסדנה: עד שעתיים

מחיר: 50 ש"ח

 

ועוד שאלות נפוצות:

תנאי ביטול:

בהרשמה דרך אתר הרישום – ניתן לבטל את ההרשמה עד חצי שעה לפני תחילת האירוע ללא חיוב.

בהרשמה דרך ביט – ניתן לבטל עד 24 שעות לפני האירוע ללא חיוב. לאחר מכן חיוב מלא.

אני רוצה להשתתף בסדנה אבל בנושאים אחרים. מתי תתפרסמנה סדנאות חדשות?

בסוף החודש/תחילת חודש הבא

אני רוצה להשתתף בסדנה שמתקיימת החודש אבל התאריך/שעות לא מסתדרים לי. האם תתקיים סדנה נוספת חודש הבא?

הסדנה היחידה עליה אני חוזר מדי חודש היא סדנת הקובות. התוכן של שאר הסדנאות משתנה מחודש לחודש לפי העונה והחגים.

אשמח לראותכם! 3>

שתפו:
הרשמה לקבלת התראות לאימייל
להודיע ​​על
guest

44 תגובות
הכי ישן
הכי חדש הכי הרבה הצבעות
משוב מוטבע
צפיה בכל התגובות
חווה

היי עז, ממש רוצה להשתתף בסדנאות אבל אני גרה בחול והשעות לא תואמות, האם יש אפשרות לקנות סדנא אבל לצפות בה בזמן אחר?
תודה רבה מראש!

חוה

תודה רבה!

Ayellet

עז שלום!
מתרגשת ורוצה להשתתף
מאחר שאני בחול
איך אפשר לשלם
אפשר PayPal?
תודה מראש
איילת

anat

הם הסדנאות מוקלטות למי שנרשם ולא פנוי באותו היום,?

חגית

היי,

אחרי שעשיתי את סדנא להכנת קובה איתך והצלחת אחרכ כבר להכין לבד,
אשמח לדעת אם יש לך סדנא להכנת ממולאים, ואם לא אז האם יש לך מרשם?
תודה רבה,

חגית

נטי

היי עז!
אשמח לדעת אם יש תאריך חדש לסדנת הקובות כי אני לא אוכל להשתתף מחר לצערי
תודה!

חן

היי!
האם יש כבר תאריכי סדנאות לפברואר? 🙂

רועי

היי עז, האם תינתן אפשרות ללמוד כיצד להכין את הטביט עם אורז מלא/שחור?

דבורה ברסי

אשמח לשמוע אם אפשר לקבל את הסדנאות בצורה אחרת
מוקלטות
בכתב, משהו…..
אני מאש מתקשה בהקשבה לזום
ממש אשמח לדרך אחרת
תודה מראש

לירון

היי
האם מי שנרשם לסדנא ומשתתף בזום מקבל אחר כך הקלטה של הסדנא כדי שנוכל להכין שוב בליווי שלך ברקע?

סטלה

נרשמתי ל2 סדנאות וקיבלתי למייל מס' קוד.
אשמח לעזרה.
תודה רבה

אופיר

היי
יש צפי לסדנה אסייתית ?

ספיר

לצערי/לשמחתי ביום ובשעה של הסדנא של החריימה אני מתחסנת בפעם השנייה, האם אני יכולה להרשם לסדנא ולצפות בה אח"כ?

שרונה

מעוניינת לצפות בהקלטה של סדנאות בזמני הפנוי ולא בזום.
איך ניתן לעשות זאת?

חן

נשמח אם תתכנן להמשך גם סדנאות עם מתכונים דלי פחמימות

אוהבים אותך
תודה

מורן

יש כבר תאריכים לחודש מרץ?

Debbie

פספסתי. גיליתי רק עכשיו… מה עם סדנאות למרץ?

רותי רוקי

מתי אני רוצה לקבל תאריכים ולראות האם אני פנויה

רוני

היי עז
המתכונים וההסברים שלך מושלמים.
המתכון לרוטב עגבניות מושלם משמש אצלי לכל תבשיל.
האם אפשר כבר לרכוש סדנא שכבר עברה?
כולל מה שנשאל בצ'ט?
תודה

שלומית

הי עז, יש סדנאות במאי?
תודה

טוני

היי עו, אני מאוד נהנה מהאתר שלך ומהבישולים שלך….
רציתי לדעת האם הפסקת עם הסדנאות בזום?

יעל

אני ממש אשמח.
ואם אפשר סדנה למתחילים אשכנזים על מצרכי יסוד. אני פוגשת במתכונים המון חומרים שלא ידעום אבותיי, ולא יודעת מה שימושי ושווה לקנות, ומה שוכב במזווה מפסח לפסח… אשמח מאוד לקבל קצת בסיס על חומרים. מה חשוב, מה התפקיד של כל דבר, מה מחליף את מה… בטוחה שיהיה מעניין.
ואם אפשר לשמור על המחיר המוזל זה יתאים לי 🙂
תודה!

אלישבע

האם יהיו עוד סדנאות בקרוב?

יעל

היי עז,
בעלי ממש אוהב את המתכונים שלך (ואני ממש אוהבת את התוצאה של מה שהוא מכין 🙂 רציתי לדעת האם אתה פותח סדנאות בקרוב?
תודה!

ניר

עז, זמן טוב להעלות שוב סדנאות, רמז רמז 🙂

הירשמו לעדכונים במייל