סלט מושלם לארוחת שישי מחמישה מרכיבים בלבד. יש בו קוביות של שומר פריך ואבוקדו קרמי, וכשמערבבים אותן יחד מקבלים סלט כיפי במיוחד
קראו עוד »
ארכיון מתכונים
שף ארז גולקו משתף מתכון מנצח להכנת כנאפה ביתית בקלי קלות עם שערות קדאיף פריכות וגבינה חמה ונמסה. כולל סרטון ותמונות מפורטות של שלבי ההכנה
קראו עוד »
מתכון מיוחד לכבוד פורים: אוזני המן שהתחפשו לבקלאווה!!! משולשי פילו פריכים במילוי פרג עשיר ועסיסי עם אגוזי מלך. קינוח חדש של עז תלם שיביא המון שמחה לאורחים (והוא אפילו טבעוני!)
קראו עוד »
בזבוז מזון הוא אחת הבעיות הגדולות של העולם המודרני. מדי שנה כל משפחה בישראל משליכה לפח מזון בשווי 3200 ש"ח. עז תלם מסביר כיצד ניתן לצמצם בזבוז מזון בבית עם 10 טיפים ברורים וקלים ליישום
קראו עוד »
מתכון מפורט בהשראת גורדון רמזי להכנת פאי רועים בריטי קלאסי במילוי בשר טחון וירקות עם יין אדום ומעל ציפוי פירה פריך. מנה מטריפה שכל המשפחה תאהב! ללא גלוטן. כולל תמונות של כל שלבי ההכנה וטיפים להכנה טבעונית
קראו עוד »
מתכון מהיר וקל לסלט בצל וסומאק כמו בדוכני הפלאפל והשווארמה. תוספת חמצמצה ופיקנטית, נהדרת עם קציצות, קבב, בשרים וירקות צלויים, בפיתה או לאפה ועוד
קראו עוד »
מרק גזר מטריףף שמכינים בצ'יק! יש בו חמישה מרכיבים (כולל מים שמן ומלח), לוקח 15 דקות גג לתקתק אותו והוא ממש מעולה כשרוצים מרק טעים מהיר וקל
קראו עוד »
שיטה חדשה ומיוחדת להכין ארטישוק בתנור אפוי בקלי קלות! 5 דקות עבודה על השעון ויש לכם ארטישוקים אפויים נהדרים ומלאים בטעם
קראו עוד »
רוצים לדעת מה עושים עם כרוב ניצנים טרי? עז תלם משתף במתכון קל שתמיד מצליח (3 מרכיבים, 15 דקות גג) לכרוב ניצנים במחבת מיוחד ומלא טעם. וגם: מה הדרך הכי טובה להכין כרוב ניצנים מוקפא?
קראו עוד »
טיפים והמלצות לשמונה מיני עשבי בר למאכל שניתן ללקט בעונת החורף בישראל. מה עושים עם חובזה, תרד בר, עלי חרצית, עלי חרדל ועוד. וגם: מתכון לעלי בר מוקפצים עם בצל ולימון
קראו עוד »