אין שום ספק: כרובית היא מלכת הירקות!
מזינה, עשירה, עם טעם נהדר, היא יכולה להשתלב בהצלחה בכל מתכון כמעט שתכינו, בין אם זה סלט, מוקפץ, מרק, תבשיל ו/או מאפה. בזכות חקלאים חרוצים מרחבי הארץ אנחנו יכולים להינות ממנה כמעט כל השנה (ד"ש חם לברק אלגבי ממושב חצב שמגדל מאות דומנים ממנה).
עם השנים פרסמתי כאן בבלוג מגוון מאוד רחב (יותר מ-25 מדריכים מפורטים) של מתכונים בכיכובה, חלקם לקוחים מספר הכרובית שלי, שנמצא עכשיו במלאי וזמין בכל חנויות הספרים הגדולות. אפשר גם להזמין אותו ישירות מהבלוג בקישור מתחת.
>> להזמנת ספר הכרובית שלי <<
ברשימה כאן תמצאו את כל מתכוני הכרובית שפורסמו בבלוג (יותר מ-25 מתכונים מפורטים), מסודרים לנוחיותכם בקטגוריות לפי סוג המתכון. תהנו!
>> בואו לאינסטוש שלי טעים שם מאוד
סלטים:
קצוצה, טרייה או מבושלת, אין כמו כרוביתוש
טאבולה כרובית (10 דקות וזה מוכן!)
סלט כרובית, שומר ואבוקדו (מעולה בהכנה מראש)
סלט חסה משודרג עם כרובית אפויה ו'קרוטוני' טופו (טבעוני, ללא גלוטן)
חמה מהתנור (מאפים ועוד)
איך שלא תסובבו את זה, כרובית שיוצאת לוהטת מהתנור זה אחד הדברים הכי טעימים שיש