בימי הקורונה יש לנו הרבה יותר זמן לבשל, וכשראיתי את נתוני הכניסות בשבוע האחרון ראיתי שהמנה שהכנתם הכי הרבה מהבלוג היא המתכון שלי לניוקי תפוחי אדמה.
במשך שנים ניסיתי להכין ניוקי ואף פעם לא הייתי מרוצה מהתוצאות, עד שראיתי מתכון של מאמא איטלקית שמבשלת את תפוחי האדמה במים ופשוט מערבבת אותם עם קמח.
אז הרמתי את הכפפה והכנתי עבורכם סרטון מסודר ומפורט עם כל השלבים לניוקי כמו של מסעדות!
יוצאים ניוקים רכים כמו כרית, עדינים כמו עננים, והכל במתכון טבעוני פשוט וברור. מקווה שגם לכם יצא ניוקי מעולה בבית 😉
ולפני שאתם שואלים: אפשר להכין עם קמח מלא או קמח כוסממין במקום הקמח הלבן, בפסח / ללא גלוטן ניתן לשים קמח אורז (אורז טחון דק במעבד מזון/בלנדר , ניתן להשיג גם בחנויות טבע (או להזמין מהן).
המתכון והמדריך המלא להכנת ניוקי נמצאים ממש כאן (הקליקו על התמונה)
(לתגובות ושאלות היכנסו לעמוד עם המתכון בקישור מעל)
רוצים לקבל עדכונים בפוסטים הבאים שלי? כתבו את כתובת המייל שלכם בתיבה מצד שמאל למעלה אם אתם גולשים במחשב, ובתיבה פה מתחת אם אתם בסלולר
לעוד מתכוני ירקות:
המדריך: מה עושים עם ברוקומיני
תכירו את הפיורטי • כרובית חדשה ומעניינת
תבשיל קארי אדום עם ירוקים וטופו
מרק עגבניות צלויות
הבטטות הכי טעימות בעולם