חברות וחברים יקרים
שמח לעדכן שהתחלתי להעביר סדנאות בישול בזום! שעורי בישול בהם נכין יחד אוכל ביתי הכי טעים ומיוחד שיש, כל מפגש מוקדש למנה או נושא אחר.
מאוד נרגש מהאפשרות לבשל אתכם בלייב, להדריך אתכם שלב אחרי שלב עד לתוצאה הכי טובה שיש. לפני כמה שנים כשרק חשבתי על הרעיון הזה כולם אמרו לי שאני משוגע, ועכשיו, כולם מבינים שאין גבול לאפשרויות שאפשר ללמוד ולידע שאפשר להשיג במפגשים שמתקיימים דרך הזום – בנוחות של הבית שלכם.
איך זה עובד?
- נרשמים לסדנה דרך עמוד הרישום באפליקציית היי אקספרט (לפני הרישום צריך להירשם לאתר)
- לאחר שנרשמים מקבלים למייל רשימת מצרכים שצריך לקנות לפי המנות שנכין בסדנה, קישורים למתכונים הרלוונטיים וכן רשימת הכנות קלה שצריך לבצע לפני שהסדנה תתחיל (שכולנו נעבוד באותו קצב).
- חצי שעה לפני תחילת האירוע תקבלו למייל קישור לזום, אליו תוכלו להתחבר, ושם אחכה לכם כדי שנבשל יחד את המנות אליהן הסדנה מוקדשת.
- במהלך הסדנאות אני עונה על כל השאלות שלכם (בצ'אט) ודרך המסכים אני רואה מה אתם עושים ויכול לסייע ולהכווין.
- מחיר לסדנה: מפורט בפרטים של כל אירוע, משך כל הסדנאות עד שעתיים.
- מקבלים הקלטה? כן! הקלטה תישלח למשתתפים בתום האירוע, כדי שתוכלו להכין שוב את המנות שבישלנו בזמנכם החופשי.
האם אתה מעביר סדנאות לחברות/ארגונים/קבוצות פרטיות?
וודאי! מוזמנים לכתוב לי דרך צור הקשר
ואני או מישהו מהצוות נחזור אליכם עם פרטים נוספים
מענה לשאלות נוספות בהמשך הכתבה 😉
מה לומדים החודש? אפריל 2021
סדנת מוקפצים בבית כמו של המסעדות (פאד תאי, המלזית)
מתי: 22.4 יום חמישי שעה 19:00
רוצים לדעת איך להכין מוקפצים כמו של המסעדות? בסדנה שמוקדשת כולה לאומנות ההקפצה נלמד את הסודות והטכניקה, ונכין 2 סוגי מוקפצים שווים עם נודלס וגם סלט מפתיע עם מלכת הירקות.
והשוס: אתם בוחרים איזה מוקפצים הם יהיו – על בסיס טופו, עוף או בכלל בשר. המתכונים שנכין מתאימים להכל.
נכין: פאד תאי תאילנדי קלאסי עם אטריות אורז ואת המלזית – אטריות ביצים וירקות ברוטב קרם קוקוס ירוק ומיוחד. בנוסף נתקתק גם סלט כרובית תאילנדי מפתיע וכיפי.
משך הסדנה: עד שעתיים
מחיר: 150 ש"ח. מספר המשתתפים מצומצם כדי שאוכל לתת מענה והתייחסות לכל השאלות.
סדנת קובות כמו של סבתא חנה
מתי: יום שישי 23.04.21 שעה 10:00
הצטרפו למאות שכבר לקחו חלק בסדנת הדגל שלי, בה נכין שלב אחרי שלב קובות במילוי בשר של סבתא חנה במעטפת סולת נוחה מאוד לעבודה, וגם שני סוגי רטבים: רוטב סלק קלאסי ורוטב ת'ומייה (שום ונענע סודי של עיראקים). בשרי, ניתן להכין במילוי טבעוני.
משך הסדנה: עד שעתיים
מחיר: 150 ש"ח. מספר המשתתפים מצומצם כדי שאוכל לתת מענה והתייחסות לכל השאלות.
פייסטה מקסיקנית! ערב מקסיקני מושלם בבית
מתי: יום חמישי 29.4 שעה 19:00
ויוה מקסיקו! נכין יחד פייסטה מקסיקנית טעימה בבית, עם תבשיל צ'ילי קון קרנה מנצח (שאפשר להכין עם או בלי בשר) ועוד 4 סלסות שוות (סלסת עגבניות טרייה, סלסה ירוקה, גוואקמולה וסלסת עגבניות צלויות).
משך הסדנה: עד שעתיים
מחיר: 150 ש"ח. מספר המשתתפים מצומצם כדי שאוכל לתת מענה והתייחסות לכל השאלות.
סיור מודרך במטבח שלי (סדנה למתחילים)
מתי: יום שישי 30.04.21 שעה 10:00
לא פעם ולא פעמיים ביקשתם לדעת איך אני מארגן את המטבח שלי, מבחינת כלים, ציוד ומזווה.
בסדנה הפעם לא נבשל, אלא רק נלמד – אילו כלי עבודה הכי חשובים? כמה סירים ומחבתות באמת צריך? איך להשחיז סכינים בלי לקנות ציוד מיוחד? אילו דגנים וקטניות יש לי תמיד במזווה ועוד. במהלך ההרצאה אני אענה לכל השאלות שלכם ככה שאתם תרגישו הכי נוח במטבח הביתי שלכם
משך הסדנה: עד שעתיים
מחיר: 50 ש"ח
ועוד שאלות נפוצות:
תנאי ביטול:
בהרשמה דרך אתר הרישום – ניתן לבטל את ההרשמה עד חצי שעה לפני תחילת האירוע ללא חיוב.
בהרשמה דרך ביט – ניתן לבטל עד 24 שעות לפני האירוע ללא חיוב. לאחר מכן חיוב מלא.
אני רוצה להשתתף בסדנה אבל בנושאים אחרים. מתי תתפרסמנה סדנאות חדשות?
בסוף החודש/תחילת חודש הבא
אני רוצה להשתתף בסדנה שמתקיימת החודש אבל התאריך/שעות לא מסתדרים לי. האם תתקיים סדנה נוספת חודש הבא?
הסדנה היחידה עליה אני חוזר מדי חודש היא סדנת הקובות. התוכן של שאר הסדנאות משתנה מחודש לחודש לפי העונה והחגים.
אשמח לראותכם! 3>
היי עז, ממש רוצה להשתתף בסדנאות אבל אני גרה בחול והשעות לא תואמות, האם יש אפשרות לקנות סדנא אבל לצפות בה בזמן אחר?
תודה רבה מראש!
היי חוה, בהחלט אפשרי, אני עובד כעת על אפשרות ל -VOD, אעדכן כמובן כשזה עולה ומוכן
תודה רבה!
עז שלום!
מתרגשת ורוצה להשתתף
מאחר שאני בחול
איך אפשר לשלם
אפשר PayPal?
תודה מראש
איילת
היי איילת היקרה, המערכת שם מקבלת כרטיסי אשראי בינלאומיים
הם הסדנאות מוקלטות למי שנרשם ולא פנוי באותו היום,?
חיובי
היי,
אחרי שעשיתי את סדנא להכנת קובה איתך והצלחת אחרכ כבר להכין לבד,
אשמח לדעת אם יש לך סדנא להכנת ממולאים, ואם לא אז האם יש לך מרשם?
תודה רבה,
חגית
היי חגית
תודה על המילים החמות שמח לשמוע!
תהיה בתחילת פברואר
בינתיים הנה המתכון
https://bit.ly/3q8i1fX
היי עז!
אשמח לדעת אם יש תאריך חדש לסדנת הקובות כי אני לא אוכל להשתתף מחר לצערי
תודה!
היי!
האם יש כבר תאריכי סדנאות לפברואר? 🙂
תודה על ההתעניינות!
בקרוב =]
היי עז, האם תינתן אפשרות ללמוד כיצד להכין את הטביט עם אורז מלא/שחור?
היי רועי
זה אותו מתכון בדיוק רק עם אורז אחר
אשמח לשמוע אם אפשר לקבל את הסדנאות בצורה אחרת
מוקלטות
בכתב, משהו…..
אני מאש מתקשה בהקשבה לזום
ממש אשמח לדרך אחרת
תודה מראש
היי דבורה, בהחלט, צרי קשר בפרטי
היי
האם מי שנרשם לסדנא ומשתתף בזום מקבל אחר כך הקלטה של הסדנא כדי שנוכל להכין שוב בליווי שלך ברקע?
היי לירון, שולח הקלטה למי שנרשם ומבקש
נרשמתי ל2 סדנאות וקיבלתי למייל מס' קוד.
אשמח לעזרה.
תודה רבה
היי
יש צפי לסדנה אסייתית ?
לצערי/לשמחתי ביום ובשעה של הסדנא של החריימה אני מתחסנת בפעם השנייה, האם אני יכולה להרשם לסדנא ולצפות בה אח"כ?
היי ספיר =]
בשעה טובה, אני התחסנתי בבוקר לפני הסדנה של שישי האחרון =]
ניתן לקבל הקלטה למי שנרשם ולא הצליח לצפות בלייב
מעוניינת לצפות בהקלטה של סדנאות בזמני הפנוי ולא בזום.
איך ניתן לעשות זאת?
עובד על העניין, תודה!
נשמח אם תתכנן להמשך גם סדנאות עם מתכונים דלי פחמימות
אוהבים אותך
תודה
תודה רבה אקח בחשבון להמשך =]
יש כבר תאריכים לחודש מרץ?
פספסתי. גיליתי רק עכשיו… מה עם סדנאות למרץ?
היי דבי =] יתפרסמו מועדים לחודש מרץ ביום שישי או בתחילת השבוע הקרוב
מתי אני רוצה לקבל תאריכים ולראות האם אני פנויה
התאריכים רשומים בכתבה
היי עז
המתכונים וההסברים שלך מושלמים.
המתכון לרוטב עגבניות מושלם משמש אצלי לכל תבשיל.
האם אפשר כבר לרכוש סדנא שכבר עברה?
כולל מה שנשאל בצ'ט?
תודה
תודה רבה רוני!
אפשר בהחלט, באיזה סדנה מעוניינת?
הי עז, יש סדנאות במאי?
תודה
היי שלומית, כרגע לא מתוכננות, אם תהיינה כמובן אעדכן
היי עו, אני מאוד נהנה מהאתר שלך ומהבישולים שלך….
רציתי לדעת האם הפסקת עם הסדנאות בזום?
היי טוני
שמח לשמוע!
בדיוק חושב על איך לחזור להעביר. החורף בעיקר עושה לי יותר חשק לבשל. הקונספט הולך להיות קצת שונה – לא סדנאות שמבשלים במקביל אלי אלא הרצאות בהן אלמד איך לבשל בלי מתכון מנות שונות (מוקפצים, תבשילי בשר וכולי)
אני ממש אשמח.
ואם אפשר סדנה למתחילים אשכנזים על מצרכי יסוד. אני פוגשת במתכונים המון חומרים שלא ידעום אבותיי, ולא יודעת מה שימושי ושווה לקנות, ומה שוכב במזווה מפסח לפסח… אשמח מאוד לקבל קצת בסיס על חומרים. מה חשוב, מה התפקיד של כל דבר, מה מחליף את מה… בטוחה שיהיה מעניין.
ואם אפשר לשמור על המחיר המוזל זה יתאים לי 🙂
תודה!
האם יהיו עוד סדנאות בקרוב?
היי אלישבע,
מצרף כאן את הלינק לקורס הבישול שיפתח בקרוב
https://bit.ly/3Hs8JX8
היי עז,
בעלי ממש אוהב את המתכונים שלך (ואני ממש אוהבת את התוצאה של מה שהוא מכין 🙂 רציתי לדעת האם אתה פותח סדנאות בקרוב?
תודה!
היי יעל, תודה 🙂 הנה לינק לעמוד של סדנת הבישול הבאה שלי שתפתח בקרוב (מחזור 4)
https://bit.ly/2wBOLnC
עז, זמן טוב להעלות שוב סדנאות, רמז רמז 🙂
היי ניר 🙂 בדיוק מצלם תוכן חדש 😉