עדכון: ספר הכרובית חזר למלאי!
הספר נמצא בכל רשתות הספרים (סטימצקי, צומת ספרים, חנויות עצמאיות) וניתן להזמין אותו דרכי בקישור הבא:
קישור מאובטח להזמנת ספר הכרובית
מחיר הספר בהזמנה ממני (מבצע לזמן מוגבל): 60 ש"ח לעותק + 40 ש"ח דמי משלוח (משלוח לכל הארץ תוך 6 ימי עסקים).
ניתן לשלם ב-BIT, כל כרטיסי האשראי ודרך פייפאל
בקישור ניתן גם להזמין באיסוף עצמי מכפר סבא (בהזמנה באיסוף עצמי ניתן להוסיף הקדשה ממני על הספר)
להזמנה סיטונאית (10 עותקים ומעלה) יש ליצור קשר בטופס הבא צרו קשר
ניתן להזמין את הספר באנגלית בקישור הבא
ניתן להזמין את הספר בספרדית בקישור הבא
למה לכתוב ספר על כרובית?
קודם כל, אני ממש אוהב כרובית! זה ירק יפהפה, נוח לתפעול, זמין, בריא ובעיקר טעים. תחשבו על זה רגע: המון אנשים אוהבים כרובית, אבל ממש, ומצד שני ממש לא יודעים כמה היא רב גונית. כששואלים מישהו כמה מנות כרובית הוא מכיר, הוא אולי ידע לחשוב על 3-4 מנות, ובספר אני מציג את עולם המתכונים הגדול והענק שטמון בה.
מה יש בספר?
ספר הכרובית מכיל מעל ל-70 מתכונים מסודרים, מפורטים ומצולמים (כולל תמונות של שלבי הכנה) שמוכיחים שכרובית היא מלכת הירקות. אפשר להשתמש בה בסלטים, קציצות, מנות עיקריות, פסטות, מאפים ובכולן היא תככב. הספר מדגים איך כרובית יכולה להפוך לתחליף דל קלוריות לפחמימות כמו אורז וקוסקוס, להחליף נתחי עוף, שמנת מתוקה, תפוחי אדמה ועוד.
מאיפה הרעיונות הגיעו?
מכל מקום בערך: משפחה, חברים וקוראים של הבלוג, טיולים בעולם או מטכניקות שעד כה היו שמורות לחומרי גלם אחרים. חלק מהמנות, כמו כרובית אפויה בשלמותה, טאבולה כרובית או כרובית מטוגנת בטחינה, הן קלאסיות ישראליות.
מנות אחרות, כמו קוסקוס כרובית, אורז כרובית מוקפץ או פיצה כרובית הם רעיונות נהדרים שרצים ברשת.
מתכונים אחרים מוצגים בספר לראשונה (מקוריים שלי), כמו קיצ'רי כרובית, מג'דרה כרובית וגראטן תפוחי אדמה ובטה עם קרם כרובית.
למי הספר מתאים?
הספר מתאים לבשלנים בכל הרמות: בשלנים מתחילים ימצאו בו מתכונים מסודרים עם חומרי גלם שקל למצוא בכל סופר, ובשלנים מנוסים ימצאו בו טכניקות מרתקות וחדשות, שמוצגות לראשונה בספר. זה ספר שנוצר כדי לעבוד, כדי להיות החבר שלכם בזמן הבישולים. הוא גם נהדר כמתנה לחובבי המלכה הלבנה.
ואם אני צמחוני/טבעוני/לא אוכל גלוטן?
רוב הספר טבעוני לחלוטין וכמעט כולו צמחוני. כל המתכונים שמכילים מוצרים מן החי ניתן להפוך לטבעוניים בעזרת הסברים שנמצאים בספר או בנספח הטבעוני. בנוסף, יש הסברים איך להתאים את המנות לאנשים שנמנעים מצריכת גלוטן.
הי. מברוק. הספר מדהיםםם . כריכה סוף
.עברתי על המתכוניםם שעושים חשק להכין..מאחלת לךתעוד ספרים כאלו.
תודה רבה סימה מאוד שמח שאהבת!! =]
אפשר לרכוש באינטרנט?
מהדורה דיגיטלית? אולי בקרוב
מחכה למהדורה הדיגיטאלית ❤️
האם אפשר לרכוש בשבוע הספר ?
היי ירדן 🙂
התשובה היא לא, אבל מאיפה את בארץ? אני מארגן נקודות מכירה עכשיו.
האם תהיה נקודת מכירה בת״א?
היי יעל 🙂
היום הורדתי עותקים בחנות סיפור פשוט ברחוב שבזי בפלורנטין ובמעדנייה בשוק צפון (רמת החי"ל)
היי אני מירושלים ואשמח אם תהיה כאן נקודת מכירה
היי שולי =] עובד על זה! אעדכן
מברוק! על זה בדיוק אומרים "יגעת ומצאת – תאמין" 🙂
מאחלת שלתינוק הזה יהיו הרבה אחים, אבל גם שהתינוק הזה ישגשג ויפרח וימשיך להיות נוכח ומבוקש גם בשנים הבאות.
אמן!
הספר נראה מבטיח, והתמונות מעוררות תיאבון ….
האם אשר להשיג הספר במיידית באזור השרון – רעננה, הרצליה כפ"ס?
היי חנה 🙂
תודה רבה! ניתן להשיג בחנות מיטב הפרי והירק ברחוב הס 48 הרצליה וכן בדלי האסיאתי רחוב הראשונים 16 הוד השרון
היי עז
הספר נראה מצוין!!
יש אפשרות להשיג אותו באיזור ירושלים/גוש עציון?
תודה
היי מוטי
תודה רבה =] עובד על זה, אעדכן בקרוב. בינתיים הוספתי בפוסט נקודות מכירה אחרות ברחבי הארץ, כרגע באזור המרכז.
איך שולחים לארה׳ב?
היי כרמלה 🙂 אצור איתך קשר בפרטי בתחילת השבוע =]
אני עוקב אחרי האתר שלך כבר מספר שנים בהנאה רבה. אוהב מאד את ההסברים המלומדים לא פחות מאשר את המתכונים המדויקים. הספר נראה מדהים, ואם הוא נכתב ברוח האתר הזה אז אני בטוח שהמתכונים בו יהיו הצלחה גדולה.
אצלנו בבית אוהבים מאד כרובית אבל תמיד עושים את אותו מתכון של כרובית צלויה בתנור. בהחלט הגיע הזמן לגוון…
אני כבר מצטער שלא קניתי עותק במסגרת גיוס ההמונים, טעות שלא אחזור עליה שנית בסיפרך הבא…
למרות מחירו הלא זול בכוונתי לרכוש את הספר המאד טעים הזה…
בהצלחה!!!
מעולה ארז שמח לשמוע =]
הזמנתי את הספר, ההזמנה קלה פשוטה .
אחרי 10 דקות קיבלתי טלפון מעז עצמו !!!!!
איך התרגשתי , כמו ילדה קטנה.
מחכה כל כך לספר שיגיע.
איזה כיף לבצע הזמנה טובה ונעימה כזו
תודה רבה טל!! 🙂 מחכה שיגיע אלייך (אתמול ארזתי 😉 )
עז. מה הסיכוי לרכוש את הספר ולקבל הקדשה קטנה ממך לאשתי?
תודה 🙂
בכיף 🙂 אצור איתך קשר אחרי ההזמנה
שלום.
האם אפשר להשיג את הספר במודיעין ?
היי בני =]
ממש היום שמתי ספרים בחנות משק עפאים במרכז רננים במכבים.
אנא צור איתם קשר מראש לוודא שניתן להגיע לרכוש
08-6842887
ניתן לרכוש את הספר באיסוף עצמי?
תודה
כן, איסוף עצמי מרחובות. צור איתי קשר בהודעה פרטית אם מעוניין
האם ניתן להזמין את הספר לחו"ל (קליפורניה, ארצות הברית)?
היי שרה
לצערי לא
שלום עוז
האם יש נקודת איסוף בחיפה
היי יהודית 🙂
בהחלט, יש ספרים בפורמנס, רחוב יהודה איתין 5 בחיפה (ליד שדה התעופה).
ובכללי אם מזמינה ישירות דרך האתר ניתן לאסוף מסניפי סופר פארם בעיר
היי,
מעוניינת לרכוש את הספר. האם יש נקודת מכירה בראשון לציון?
היי תמר =]
אין נקודת מכירה בראשון לציון אבל אני שם פעם בשבוע
מוזמנת ליצור איתי קשר ונשוחח
הי עוז גם אני מראשון אשמח לתאם עמך קשר
יצרתי איתך קשר =]
תודה איריס
הי עוז, הספר נראה מקסים!!!!! אני רוצה גם -:) היכן ניתן לרכוש באיזור עמק יזרעאל?
תודה ושבת שלום!
לימור
היי לימור 🙂
תודה רבה
כרגע אין נקודות מכירה בעמק יזרעאל, יש בחיפה ובזכרון יעקב
את יכולה להזמין ממני עותק חתום ואוכל לשלוח לרמת ישי/טבעון/עפולה וכולי יש שם נקודות איסוף בוקסיט
היי עוז ,
הסלט קינואה שלך – מעולה !!!! הצלחה מסחררת פה בבית .
מעונינת לרכוש את הספר לכלתי המקסימה . הדמי משלוח גבוהים ביותר (למה ?) יש נקודת מכירה בחולון ?
תודה ,
רונית
היי רונית 🙂
כיף לשמוע! תודה ששיתפת
דמי המשלוח בבוקסיט הם 15 ש"ח בלבד כולל מע"מ. אני משלם לחברת המשלוחים יותר מזה.
אין נקודת מכירה בחולון, יש ביפו ואני יכול גם להשאיר עותק לאיסוף בראשון לציון (ללא תוספת דמי משלוח)
מוזמנת לשלוח לי הודעה דרך טופס הצור קשר ואחזור אלייך
היי עז עם חולם חסר 🙂
נשמע מעניין, הייתי מבקשת אם אפשר לראות פה עמודים נבחרים מהספר….לעורר תיאבון כזה, לעזור בהחלטה לקנות.
הספר בהחלט אינו לכל כיס ולבד מכך, מעניין אותי ספציפית לדעת אם כלכולו עוסק במתכונים עם מרכיבים מבושלים או שיש גם מתכונים raw.
תודה
ואני 'היא'…ולא 'הוא'
היי אורי 🙂
יש צילומי עמודים בפוסטים מהפייסבוק שמוצגים בעמוד
ישנם מתכונים שהם RAW – בעיקר בסלטים, מרבית הספר עוסק במרכיבים מבושלים
מאיפה את בארץ? אולי אוכל להמליץ לך על חנות בה תוכלי לעיין בספר ואז להליט אם לקנות
שלום עֹז,
את הספר ראיתי על המדף ב"סטימצקי" – וכבר הצילום על הכריכה (בצורת ההדפסה המיוחדת) תפס את עיניי. דפדפתי בו, והוא היה יפה בעיניי גם בפנימיותו. מיד רכשתי ספר אחד, כמתנה לאישתי. שזו סתם פיקציה, כי בעצם רכשתי אותו כמתנה לעצמי – כדי שהיא תכין לי מאכלים מתוכו (אני לא מבשל)…
התרשמתי מהספר, התרשמתי מכך שהצלחת להוציא אותו לאור בכוחות עצמך, ללא הוצאת ספרים מאחוריך. התרשמתי ממידת ההשקעה ומהמחויבות. בקיצור, נחמד לראות שיש עדיין אנשים, שהתשוקה בוערת בעצמותיהם. במקרה הזה – התשוקה לאוכל… 🙂
ועכשיו התרשמתי גם מהאתר ומהבלוג שלך.
עלה והצלח!
היי ישראל
נעים להכיר וברוך הבא =]
תודה רבה רבה על המילים החמות! שמח לשמוע שאהבת והתרשמת, מקווה שהמתכונים שאשתך ואתה תמצאו בו יהפכו להרבה רגעים שמחים וטעימים !
הי עז, מעניין אותי לדעת מי תירגם\ה את הספר שלך לאנגלית והאם אתה מרוצה מהתוצאה?
אני מחפש מתרגם\ת איכותי מעברית לאנגלית שמבין וחי אוכל ואשמח להמלצה אם יש.
תודה רבה
היי אנטון =]
תרגמתי את הספר לאנגלית בעצמי
מברר לך לגבי מתרגם מומלץ
המון תודה והערכה על ההתגייסות, לא מובן מאליו.
בשמחה =]
היי עז!
יש לי סוכרת נעורים,האם בספר אוכל למצוא מתכונים שיכולים להתאים עבורי?
תודה!
היי רותם =]
בהחלט כן, מרבית המתכונים בספר מבוססים על ירקות, ואני כמובן אשמח לענות באופן אישי עם כל התאמה בה יהיה צורך
הי עז,
יש גירסה אונליין של הספר?
טנקס יו
היי יפית
הספר נמכר רק בעותק קשיח
תשמע, זו פשוט שערוריה שלא הכרתי את הבלוג שלך עד לפני שבועיים, כשחיפשתי כמה מלח לשים לכרוב כבוש!
מרבית הבלוגים שאיתם בישלתי נכנסו לתרדמה ומשמשים אותי כארכיון מתכונים.
כיף להתחדש. מזל שכבשתי כרוב 😉
בינתיים הזמנתי את הספר ואני חורשת לאיטי את הבלוג ונהנית.
המון תודה על ההשקעה. היא ניכרת!
עלה והצלח!
היי ענת =]
תודה רבה על המילים החמות! מרגש ושמח לשמוע
בשמחה ומכל הלב תמיד
ספר מדהים וכל מתכון שאני מנסה יוצא מוצלח, כרגע מאוהבת בסלט 'קולורבי' בלי קולרבי עם גפרורי 'עץ' הכרובית!
רציתי לשאול אם יש המלצה על מתכון יסוד להפוך את העראייס לבשרי?
היי מאיה
שמח ממש לשמוע! כיף גדול וכבוד רב
הנה מתכון שלי לעראייס בשרי
https://bit.ly/2H32efj
ספר מדהים!
מתי תהיה גירסא לחצילים?
היי אסף
תודה רבה!
כרגע אין ספר נוסף בתכנון אבל בהחלט מתכונן להקדיש תשומת לב לחציל בפורמט כזה או אחר
האם אפשר לקנות את הספר ולקבל במשלוח?
היי טל
לצערי אזל מלאי הספרים
אזל ולא יחודש?
בינתיים לא, אולי בהמשך, אכתוב על זה בצורה מסודרת כמובן
מה ? אי אפשר לרכוש? רוצה מתנה לי ומתנה לחברה,שתיכף חוגגת 60. הזמנתי מסטימצקי לפני 3 שבועות ואתמול קבלתי תשובה שלא יכולים לספקלי. ממש התאכזבתי. מה אפשר לעשות ?
היי שולה היקרה
אזל המלאי לצערי
היי עז, ניסיתי השבוע לראשונה 3 מתכונים שלך (קניידלך, ארטישוק בתנור וכרובית חמוסטה). והכרובית חמוסטה באופן רשמי נהיתה מהמאכלים הטובים שאכלתי! תודה רבה על המתכונים המפורטים והמוצלחים, עשית לנו את השבוע.
לאחר ההצלחה המסחררת אני חייבת את ספר הכרובית! האם יש להשיג בצומת ספרים או ברשתות אחרות? מתקשה למצוא.. תודה מראש, יהב
היי יהב
שמח ממש לשמוע!
ספר הכרובית אזל במלאי, אעדכן כשיש שינויים
היי, עז!
גם אני "נדלקתי " על הספר הכרובית .
ולא מצליחה לקנות אותו.
האם יש צפי להדפסה נוספת?
תודה מראש, רונה
היי רונה
מקווה לעדכון בקרוב! כרגע אין עדיין
שלום עז
אני מנסה להשיג את ספר הכרובית אבל לא מצליח. . .
איפה ניתן לרכוש אותו ?
תודה מראש
היי אריק
תודה על ההתעניינות
כרגע אזל המלאי, אעדכן בקרוב
היי עז!
איפה ניתן להתעדכן כשהספר יחזור למלאי?
והאם יש לך תכנון להוציא עוד ספרים בסגנון, גם של מתכונים באופן כללי ולא כאלה שמוקדשים לחומר גלם ספציפי? עד כה כל מתכון שלך שניסיתי היה הצלחה מסחררת! 🙂
היי ניקול, שמח לשמוע תודה רבה!
הספר הזמין וניתן לרכוש אותו כאן
https://bit.ly/2wBOLnC
שלום עז,
אני רוצה לרכוש את "ספר הכרובית". הבנתי שאזל,
מתי אתה חושב שיודפסו עוד ספרים?
האם יש מקומות בירושלים שניתן יהיה לרכוש אותו?
תודה דפנה.
היי דפנה
לצערי לא יודע על מקומנות בירושלים שמוכרים
אפרסם במסודר כשהמלאי מתחדש
היי
מעוניינת לרכוש את הספר
האם התחדש המלאי ?
האם אפשר למצוא את זה בסטימצקי בדיזנגוף ?
חיובי
חיובי -ממליץ שתתקשרי לסניף לוודא שהזמינו ויש אתם בחנות
היי עז, אני מעוניין לרכוש 2 העתקים של הספר. איפה ניתן להזמין?
היי אסף =] בחנות סיפור פשוט בתל אביב אולי יש עותקים אחרונים בהחלט
אני גם רוצה עותק מהספר .. תודה!
היי הילה
כרגע אזל מהמלאי
אולי יש בחנות סיפור פשוט בתל אביב
האם הספר יחזור למלאי בקרוב? נשמח לרכוש כמה עותקים.
היי שירה
לצערי עדיין לא מתוכנן
תודה על ההתעניינות
היי עוז
האם יש סיכוי של משלוח הספר ללונדון?
תודה
נינה
היי נינה
אין משלוחים של הספר מהארץ לחו"ל, יכולה להזמין את המהדורה האנגלית (יש קישור בתחילת הכתבה) ואז זה יגיע אליך צ'יק צ'ק
האם יש נקודת מכירה בהרצליה?
היי חנה =] בסטימצקי וצומת ספרים בעיר אמור להיות ואם אין תבקשי שיזמינו עבורך
הי עוז
בפר מקסים!!
נק מכירה באזור בנימינה…??
תודה רבה , אינס
היי אינס =]
סניפי צומת ספרים/סטימצקי באזור
איזה כיף! התחדשתי! אבל אחרי שהזמנתי ראיתי שאפשר לבקש הקדשה ? מה צריך לעשות כדי להקדיש לנעמי – הכרובית ׳מונסטר׳ הפרטית האהובה שלנו – ליום ההולדת?
היי נאוה =] הזמנת האיסוף עצמי ולכן אוכל לכתוב הקדשה בכיף. בהזמנה במשלוח עד הבית אין אפשרות להקדשה
אני טבעונית וקניתי את הספר שלך כי מכיוון קצר נראה שהרוב יכול להתאים לטבעונים (הרי זה ספר על כרובית)
הגעתי לבלוג בגלל הספר.
תמיד אהבתי כרובית אבל היום אני מאוהבת בה!
קודם כל הספר נגיש מאוד וקליל וכיפי.
והכי חשוב אין משהו אחד שהכנתי מהספר שלא יצא נהדר.
פשוט נפלא! מאז שהתחלתי תמיד יש לי כרובית בתפרחות בגדלים שונים במקפיא.
שמח לשמוע חן היקרה! לכבוד הוא לי
תודה על הספר הנהדר!
ותודה על המדריך להכנת האורז!! פעם ראשונה שהכנתי אחרי שנים של המנעות ממה שנראה לי הכי מסובך בעולם ויצא מעולה !!!
היכן ניתן למצוא מיסו לבן שאתה מזכיר בתחליפים לבשר?
שמח לשמוע נועה! לכבוד הוא לי
חנויות טבע/חנויות תבלינים מוכרות מיסו לבן וגם חלק מהסופרים
היי עוז האם יש נקודת מכירה באילת???
לימור יקרה, יכולה להזמין עם משלוח לאילת
נשמע מצויןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
היי עז
קודם כל תודה על האתר המושקע הזה לכל מתכון כיף להכנס כיף לקרוא כבר המון זמן שמכירה את האתר ואני מכינה ממנו כל פעם מחדש כל דבר יוצא מושלם!כל כך חשוב כל ההסברים וכל הפרטים הקטנים.וזה שאם יש שאלה אתה זמין ועונה בתגובות.אני לא סומכת על כל מיני אתרים שמפרסמים מתכונים, דבר ראשון שאני בודקת אם יש תגובות ואם יש מענה לתגובות זה ממש חשוב.
גם שאני לא מתכננת לבשל אני פשוט נהנית לקרוא באתר ולחפש לי עוד רעיונות..
מה הסיכוי שחוץ מהספר הזה יצא ספר עם מתכונים מגוונים מהאתר כמו פיצה,בשרים.מרקים,קינוחים..
זה יהיה חלום!
תודה רבה ממש מאז האתר הזה אני ממש נהנית לבשל הרבה יותר מפעם והכל יוצא טעים ממש!
שלום עז
רציתי ליידע אותך שלשימחתי הרבה מצאתי את ספרך על מדף הספרים כאן, בספריה הציבורית בגרנדה הילס, קליפורניה
מחכה בקוצר רוח לעיין בספר וכמובן לבשל הרבה כרוביות!
רבקה
שמח לשמוע רבקה היקרה! תהני ממנו!
שלום עז, הספר נראה להיט!
אשמח לשמוע אם הוצאתם מהדורה נוספת. תודה
היי רועי
בוודאי, הספר זמין לרכישה דרך האתר ובחנויות הספרים
מאז ילדותי אני לועס כרובית חיה וטריה. לבקשת אמי הייתי קונה כרובית אבל כשהגעתי הביתה…..נשלחתי שוב לקנות עוד כרובית ! ולמה ? כי בדרך הביתה זללתי שליש ממנה. בן עשר עזרתי לשכן החקלאי בעונת הכרוביות לקטוף יבול טרי שצמח לו בשדות המושב. בדרך חזרה הביתה ישבתי במרומי העגלה וזללתי להנאתי כרובית טריה. מובן שכרובית מטוגנת ומבושלת כדבעי טעימה לי כנ"ל. הכבוד לך !
תודה רבה עמוס היקר!