ספר הכרובית – עמוד המכירה!

עדכון: ספר הכרובית חזר למלאי!

הספר נמצא בכל רשתות הספרים (סטימצקי, צומת ספרים, חנויות עצמאיות) וניתן להזמין אותו דרכי בקישור הבא:

קישור מאובטח להזמנת ספר הכרובית

מחיר הספר בהזמנה ממני : 70 ש"ח לעותק חתום בהקדשה אישית ממני + 30 ש"ח דמי לנקודת איסוף ליד הבית או 50 ש"ח למשלוח עד הבית (תוך 7 ימי עסקים).

ניתן לשלם ב-BIT, כל כרטיסי האשראי ודרך פייפאל

בקישור ניתן גם להזמין באיסוף עצמי מכפר סבא (בהזמנה באיסוף עצמי ניתן להוסיף הקדשה ממני על הספר)

להזמנה סיטונאית (10 עותקים ומעלה) יש ליצור קשר בטופס הבא צרו קשר

ניתן להזמין את הספר באנגלית בקישור הבא

ניתן להזמין את הספר בספרדית בקישור הבא

צילום: אסף אמברם, סטיילינג: נעה קנריק, עיצוב: דן קופמן

למה לכתוב ספר על כרובית?

קודם כל, אני ממש אוהב כרובית! זה ירק יפהפה, נוח לתפעול, זמין, בריא ובעיקר טעים. תחשבו על זה רגע: המון אנשים אוהבים כרובית, אבל ממש, ומצד שני ממש לא יודעים כמה היא רב גונית. כששואלים מישהו כמה מנות כרובית הוא מכיר, הוא אולי ידע לחשוב על 3-4 מנות, ובספר אני מציג את עולם המתכונים הגדול והענק שטמון בה.

מה יש בספר? 
ספר הכרובית מכיל מעל ל-70 מתכונים מסודרים, מפורטים ומצולמים (כולל תמונות של שלבי הכנה) שמוכיחים שכרובית היא מלכת הירקות. אפשר להשתמש בה בסלטים, קציצות, מנות עיקריות, פסטות, מאפים ובכולן היא תככב. הספר מדגים איך כרובית יכולה להפוך לתחליף דל קלוריות לפחמימות כמו אורז וקוסקוס, להחליף נתחי עוף, שמנת מתוקה, תפוחי אדמה ועוד.

מאיפה הרעיונות הגיעו? 
מכל מקום בערך: משפחה, חברים וקוראים של הבלוג, טיולים בעולם או מטכניקות שעד כה היו שמורות לחומרי גלם אחרים. חלק מהמנות, כמו כרובית אפויה בשלמותה, טאבולה כרובית או כרובית מטוגנת בטחינה, הן קלאסיות ישראליות.

מנות אחרות, כמו קוסקוס כרובית, אורז כרובית מוקפץ או פיצה כרובית הם רעיונות נהדרים שרצים ברשת.

מתכונים אחרים מוצגים בספר לראשונה (מקוריים שלי), כמו קיצ'רי כרובית, מג'דרה כרובית וגראטן תפוחי אדמה ובטה עם קרם כרובית.

חברי הצוות =] צילום: לירון ברקן

למי הספר מתאים? 

הספר מתאים לבשלנים בכל הרמות: בשלנים מתחילים ימצאו בו מתכונים מסודרים עם חומרי גלם שקל למצוא בכל סופר, ובשלנים מנוסים ימצאו בו טכניקות מרתקות וחדשות, שמוצגות לראשונה בספר. זה ספר שנוצר כדי לעבוד, כדי להיות החבר שלכם בזמן הבישולים. הוא גם נהדר כמתנה לחובבי המלכה הלבנה.

ואם אני צמחוני/טבעוני/לא אוכל גלוטן?

רוב הספר טבעוני לחלוטין וכמעט כולו צמחוני. כל המתכונים שמכילים מוצרים מן החי ניתן להפוך לטבעוניים בעזרת הסברים שנמצאים בספר או בנספח הטבעוני. בנוסף, יש הסברים איך להתאים את המנות לאנשים שנמנעים מצריכת גלוטן.

הכרובית של גנרל טאו – המנה המטריפה הזו טבעונית לחלוטין!
מעקודה כרובית צילום: אסף אמברם, סטיילינג נועה קנריק
סטייק כרובית על סלסה ירוקה. צילום: אסף אמברם, סטיילינג: נועה קנריק

ניתן למצוא את ספר הכרובית בכל רשתות הספרים או להזמין ישירות בלינק המאובטח הבא:

הזמנת ספר הכרובית

שתפו:
הרשמה לקבלת התראות לאימייל
להודיע ​​על
guest

105 תגובות
הכי ישן
הכי חדש הכי הרבה הצבעות
משוב מוטבע
צפיה בכל התגובות
סימה

הי. מברוק. הספר מדהיםםם . כריכה סוף
.עברתי על המתכוניםם שעושים חשק להכין..מאחלת לךתעוד ספרים כאלו.

יעל

אפשר לרכוש באינטרנט?

Meital

מחכה למהדורה הדיגיטאלית ❤️

ירדן

האם אפשר לרכוש בשבוע הספר ?

יעל

האם תהיה נקודת מכירה בת״א?

שולי

היי אני מירושלים ואשמח אם תהיה כאן נקודת מכירה

רותי

מברוק! על זה בדיוק אומרים "יגעת ומצאת – תאמין" 🙂
מאחלת שלתינוק הזה יהיו הרבה אחים, אבל גם שהתינוק הזה ישגשג ויפרח וימשיך להיות נוכח ומבוקש גם בשנים הבאות.

חנה גולן

הספר נראה מבטיח, והתמונות מעוררות תיאבון ….
האם אשר להשיג הספר במיידית באזור השרון – רעננה, הרצליה כפ"ס?

מוטי

היי עז
הספר נראה מצוין!!
יש אפשרות להשיג אותו באיזור ירושלים/גוש עציון?
תודה

Carmela

איך שולחים לארה׳ב?

ארז

אני עוקב אחרי האתר שלך כבר מספר שנים בהנאה רבה. אוהב מאד את ההסברים המלומדים לא פחות מאשר את המתכונים המדויקים. הספר נראה מדהים, ואם הוא נכתב ברוח האתר הזה אז אני בטוח שהמתכונים בו יהיו הצלחה גדולה.
אצלנו בבית אוהבים מאד כרובית אבל תמיד עושים את אותו מתכון של כרובית צלויה בתנור. בהחלט הגיע הזמן לגוון…
אני כבר מצטער שלא קניתי עותק במסגרת גיוס ההמונים, טעות שלא אחזור עליה שנית בסיפרך הבא…
למרות מחירו הלא זול בכוונתי לרכוש את הספר המאד טעים הזה…
בהצלחה!!!

טל

הזמנתי את הספר, ההזמנה קלה פשוטה .
אחרי 10 דקות קיבלתי טלפון מעז עצמו !!!!!
איך התרגשתי , כמו ילדה קטנה.
מחכה כל כך לספר שיגיע.
איזה כיף לבצע הזמנה טובה ונעימה כזו

ג. קופף

עז. מה הסיכוי לרכוש את הספר ולקבל הקדשה קטנה ממך לאשתי?
תודה 🙂

בני

שלום.

האם אפשר להשיג את הספר במודיעין ?

אסף

ניתן לרכוש את הספר באיסוף עצמי?
תודה

Sarah

האם ניתן להזמין את הספר לחו"ל (קליפורניה, ארצות הברית)?

יהודית גורביץ

שלום עוז
האם יש נקודת איסוף בחיפה

תמר

היי,
מעוניינת לרכוש את הספר. האם יש נקודת מכירה בראשון לציון?

איריס

הי עוז גם אני מראשון אשמח לתאם עמך קשר

לימור

הי עוז, הספר נראה מקסים!!!!! אני רוצה גם -:) היכן ניתן לרכוש באיזור עמק יזרעאל?
תודה ושבת שלום!
לימור

רונית גולדפייז

היי עוז ,
הסלט קינואה שלך – מעולה !!!! הצלחה מסחררת פה בבית .

מעונינת לרכוש את הספר לכלתי המקסימה . הדמי משלוח גבוהים ביותר (למה ?) יש נקודת מכירה בחולון ?
תודה ,
רונית

Oree

היי עז עם חולם חסר 🙂
נשמע מעניין, הייתי מבקשת אם אפשר לראות פה עמודים נבחרים מהספר….לעורר תיאבון כזה, לעזור בהחלטה לקנות.
הספר בהחלט אינו לכל כיס ולבד מכך, מעניין אותי ספציפית לדעת אם כלכולו עוסק במתכונים עם מרכיבים מבושלים או שיש גם מתכונים raw.
תודה
ואני 'היא'…ולא 'הוא'

ישראל

שלום עֹז,
את הספר ראיתי על המדף ב"סטימצקי" – וכבר הצילום על הכריכה (בצורת ההדפסה המיוחדת) תפס את עיניי. דפדפתי בו, והוא היה יפה בעיניי גם בפנימיותו. מיד רכשתי ספר אחד, כמתנה לאישתי. שזו סתם פיקציה, כי בעצם רכשתי אותו כמתנה לעצמי – כדי שהיא תכין לי מאכלים מתוכו (אני לא מבשל)…
התרשמתי מהספר, התרשמתי מכך שהצלחת להוציא אותו לאור בכוחות עצמך, ללא הוצאת ספרים מאחוריך. התרשמתי ממידת ההשקעה ומהמחויבות. בקיצור, נחמד לראות שיש עדיין אנשים, שהתשוקה בוערת בעצמותיהם. במקרה הזה – התשוקה לאוכל… 🙂
ועכשיו התרשמתי גם מהאתר ומהבלוג שלך.
עלה והצלח!

הי עז, מעניין אותי לדעת מי תירגם\ה את הספר שלך לאנגלית והאם אתה מרוצה מהתוצאה?
אני מחפש מתרגם\ת איכותי מעברית לאנגלית שמבין וחי אוכל ואשמח להמלצה אם יש.

תודה רבה

אנטון

המון תודה והערכה על ההתגייסות, לא מובן מאליו.

רותם

היי עז!
יש לי סוכרת נעורים,האם בספר אוכל למצוא מתכונים שיכולים להתאים עבורי?
תודה!

יפית

הי עז,

יש גירסה אונליין של הספר?

טנקס יו

ענת

תשמע, זו פשוט שערוריה שלא הכרתי את הבלוג שלך עד לפני שבועיים, כשחיפשתי כמה מלח לשים לכרוב כבוש!
מרבית הבלוגים שאיתם בישלתי נכנסו לתרדמה ומשמשים אותי כארכיון מתכונים.
כיף להתחדש. מזל שכבשתי כרוב 😉
בינתיים הזמנתי את הספר ואני חורשת לאיטי את הבלוג ונהנית.
המון תודה על ההשקעה. היא ניכרת!
עלה והצלח!

מאיה קוניצר

ספר מדהים וכל מתכון שאני מנסה יוצא מוצלח, כרגע מאוהבת בסלט 'קולורבי' בלי קולרבי עם גפרורי 'עץ' הכרובית!

רציתי לשאול אם יש המלצה על מתכון יסוד להפוך את העראייס לבשרי?

אסף

ספר מדהים!
מתי תהיה גירסא לחצילים?

טל

האם אפשר לקנות את הספר ולקבל במשלוח?

טל

אזל ולא יחודש?

שולה טומס

מה ? אי אפשר לרכוש? רוצה מתנה לי ומתנה לחברה,שתיכף חוגגת 60. הזמנתי מסטימצקי לפני 3 שבועות ואתמול קבלתי תשובה שלא יכולים לספקלי. ממש התאכזבתי. מה אפשר לעשות ?

יהב

היי עז, ניסיתי השבוע לראשונה 3 מתכונים שלך (קניידלך, ארטישוק בתנור וכרובית חמוסטה). והכרובית חמוסטה באופן רשמי נהיתה מהמאכלים הטובים שאכלתי! תודה רבה על המתכונים המפורטים והמוצלחים, עשית לנו את השבוע.
לאחר ההצלחה המסחררת אני חייבת את ספר הכרובית! האם יש להשיג בצומת ספרים או ברשתות אחרות? מתקשה למצוא.. תודה מראש, יהב

רונה

היי, עז!

גם אני "נדלקתי " על הספר הכרובית .

ולא מצליחה לקנות אותו.

האם יש צפי להדפסה נוספת?

תודה מראש, רונה

אריק

שלום עז
אני מנסה להשיג את ספר הכרובית אבל לא מצליח. . .
איפה ניתן לרכוש אותו ?
תודה מראש

ניקול

היי עז!
איפה ניתן להתעדכן כשהספר יחזור למלאי?
והאם יש לך תכנון להוציא עוד ספרים בסגנון, גם של מתכונים באופן כללי ולא כאלה שמוקדשים לחומר גלם ספציפי? עד כה כל מתכון שלך שניסיתי היה הצלחה מסחררת! 🙂

דפנה

שלום עז,
אני רוצה לרכוש את "ספר הכרובית". הבנתי שאזל,
מתי אתה חושב שיודפסו עוד ספרים?
האם יש מקומות בירושלים שניתן יהיה לרכוש אותו?
תודה דפנה.

ציפי דחנרמן

היי
מעוניינת לרכוש את הספר
האם התחדש המלאי ?
האם אפשר למצוא את זה בסטימצקי בדיזנגוף ?

אסף

היי עז, אני מעוניין לרכוש 2 העתקים של הספר. איפה ניתן להזמין?

הילה

אני גם רוצה עותק מהספר .. תודה!

שירה

האם הספר יחזור למלאי בקרוב? נשמח לרכוש כמה עותקים.

Nina

היי עוז
האם יש סיכוי של משלוח הספר ללונדון?

תודה
נינה

חנה

האם יש נקודת מכירה בהרצליה?

Israel Inez

הי עוז
בפר מקסים!!
נק מכירה באזור בנימינה…?🙏
תודה רבה , אינס

נאוה

איזה כיף! התחדשתי! אבל אחרי שהזמנתי ראיתי שאפשר לבקש הקדשה 😊 מה צריך לעשות כדי להקדיש לנעמי – הכרובית ׳מונסטר׳ הפרטית האהובה שלנו – ליום ההולדת?

חן

אני טבעונית וקניתי את הספר שלך כי מכיוון קצר נראה שהרוב יכול להתאים לטבעונים (הרי זה ספר על כרובית)
הגעתי לבלוג בגלל הספר.
תמיד אהבתי כרובית אבל היום אני מאוהבת בה!
קודם כל הספר נגיש מאוד וקליל וכיפי.
והכי חשוב אין משהו אחד שהכנתי מהספר שלא יצא נהדר.
פשוט נפלא! מאז שהתחלתי תמיד יש לי כרובית בתפרחות בגדלים שונים במקפיא.

נועה

תודה על הספר הנהדר!
ותודה על המדריך להכנת האורז!! פעם ראשונה שהכנתי אחרי שנים של המנעות ממה שנראה לי הכי מסובך בעולם ויצא מעולה !!!
היכן ניתן למצוא מיסו לבן שאתה מזכיר בתחליפים לבשר?

לימור

היי עוז האם יש נקודת מכירה באילת?🙏🏻

חיים הסטלן

נשמע מצויןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

בתאל

היי עז
קודם כל תודה על האתר המושקע הזה לכל מתכון כיף להכנס כיף לקרוא כבר המון זמן שמכירה את האתר ואני מכינה ממנו כל פעם מחדש כל דבר יוצא מושלם!כל כך חשוב כל ההסברים וכל הפרטים הקטנים.וזה שאם יש שאלה אתה זמין ועונה בתגובות.אני לא סומכת על כל מיני אתרים שמפרסמים מתכונים, דבר ראשון שאני בודקת אם יש תגובות ואם יש מענה לתגובות זה ממש חשוב.
גם שאני לא מתכננת לבשל אני פשוט נהנית לקרוא באתר ולחפש לי עוד רעיונות..
מה הסיכוי שחוץ מהספר הזה יצא ספר עם מתכונים מגוונים מהאתר כמו פיצה,בשרים.מרקים,קינוחים..
זה יהיה חלום!
תודה רבה ממש מאז האתר הזה אני ממש נהנית לבשל הרבה יותר מפעם והכל יוצא טעים ממש!

רבקה

שלום עז
רציתי ליידע אותך שלשימחתי הרבה מצאתי את ספרך על מדף הספרים כאן, בספריה הציבורית בגרנדה הילס, קליפורניה
מחכה בקוצר רוח לעיין בספר וכמובן לבשל הרבה כרוביות!
רבקה

רועי

שלום עז, הספר נראה להיט!

אשמח לשמוע אם הוצאתם מהדורה נוספת. תודה

מאז ילדותי אני לועס כרובית חיה וטריה. לבקשת אמי הייתי קונה כרובית אבל כשהגעתי הביתה…..נשלחתי שוב לקנות עוד כרובית ! ולמה ? כי בדרך הביתה זללתי שליש ממנה. בן עשר עזרתי לשכן החקלאי בעונת הכרוביות לקטוף יבול טרי שצמח לו בשדות המושב. בדרך חזרה הביתה ישבתי במרומי העגלה וזללתי להנאתי כרובית טריה. מובן שכרובית מטוגנת ומבושלת כדבעי טעימה לי כנ"ל. הכבוד לך !