היום, 25.10, זהו יום הפסטה הבינלאומי. אנחנו בבית אוכלים פסטה לפחות פעם בשבוע, ועם השנים של העבודה על הבלוג (שחגג 8 שנים שבוע שעבר!) התפרסמו פה עשרות מתכוני פסטה שאתם מאוד אהבתם, וגם כתבות ומדריכים עם המון טיפים להכנתה.
אז ריכזתי את כולם לכתבה אחת – ממתכונים איטלקיים קלאסיים דרך מאפים נהדרים וגם מנות בטוויסט ישראלי שעושות המון כבוד לאטריות וכווולם בבית הולכים לאהוב =] הוספתי גם מתכונים שעוזרים להשלים ארוחה איטלקית/ים תיכונית כיפית על הדרך.
טיפים להכנת פסטה מושלמת
הידעתם? לא חייבים להרתיח סיר עם מים! אפשר להתחיל בישול פסטה במים קרים
>> בואו לאינסטגרם שלי טעים שם מאוד
קלאסיקות איטלקיות
מנות פסטה כמו שמגישים באמת איפשהו באיטליה
פסטה שמנת פטריות כמו במסעדות
פסטה ברוטב גבינה ופלפל שחור (קצ'ו אה פפה)
רוטב בולונז קלאסי
פסטה ברוטב עגבניות קלאסי
פסטות בטוויסט
מנות פסטה שכנראה לא תמצאו באיטליה והן מאוד טעימות בלי קשר
פסטה פסטו בחצי שעה על השעון
פסטה ברוטב קישואים ואפונה
פסטה ברוטב רוזה בסיר אחד
סלט פסטה עם המון ירקות
פסטה שמנת פטריות טבעוני
פסטה ברוטב קרם בטטה ופטריות
פסטה ברוטב בולונז טבעוני (על בסיס עדשים ופטריות)
פסטה ברוטב מרק כתום
פסטה מג'דרה עם עדשים ובצל מטוגן
פסטה ברוטב בולונז טונה
מאפי פסטה
מנות אפויות שתמיד עושות רושם
אני נהנית מאד מהמתכונים שלך, כל מתכון פשוט מצליח. הסברים מעולים וברורים, פשוט אך יצירתי ובקיצור- יופי! תודה תודה.
עדנה.
תודה רבה לך עדנה
תשלחו לי בבקשה את החוברת תודה
איזה חוברת?